top of page

Groeneweerd: Tiny co-housing in de Tuinen van Zandweerd

oplevering rentree.jpg

Welkom op onze website!
Hier kun je bij Het Project lezen wat de aanleiding is geweest en wat wij voor ogen hebben met dit bewonersinitiatief in samenwerking met woningcorporatie Rentree. De huisjes zijn opgeleverd in April 2023.
8  huishoudens hebben inmiddels hun intrede gedaan.

huisjes website.jpg
WhatsApp Image 2021-04-13 at 15.45.01.jp

Bij een project als het onze hoort veel overleggen. Woonpioniers, een architectenbureau dat bekend is in de wereld van tiny houses, buigt zich over het ontwerp van de woningen. Hoe maken we het ontwerp passend voor alle partijen die betrokken zijn? Beetje bij beetje komen we dichterbij!  

WhatsApp Image 2021-05-30 at 22.48.18.jp

We hebben hard ons best gedaan om deze vier bomen te behouden op ons kavel. Ze staan trots overeind in de voor de rest bouw-klaar gemaakte grond. 

WhatsApp Image 2021-01-13 at 16.55.00.jp

Ook voor ons gaat het tijdens de lockdown net even wat anders allemaal. Hier vieren we met zijn allen digitaal de vers ondertekende samenwerkingsovereenkomst. 

tekenen maart rentree alonge 2022 maart.jpg
kaart op je stek.png

Ons groepje van acht tiny sociale huurwoningen komt te staan in 'de Tuinen van Zandweerd'. Dit is een plattegrond van de toekomstige wijk. Groeneweerd zal gebouwd worden op het linker/grijs gekleurde kavel in blokje 'E'. 

Jorien Groeneweerd 2.jpg

Klik hier om een leuk artikel over Groeneweerd te lezen! 

Tiny-house-1280x720.jpg

Samen met Rentree werken we toe naar 8 Tiny houses in de sociale huursector. Hier ondertekenen Willem en Karlijn, twee toekomstig bewoners van Groeneweerd, de samenwerkingsovereenkomst met Rentree. 

bottom of page